DWB 2021

      Geen reacties op DWB 2021

Op de onderstaande link van omroep Dommelland kun je terug kijken naar de Open bos en rondleiding in Tiny Forest ‘Kampini’ op Woensdag 13 oktober aan de Robert Schumanlaan.

 

Zondag 17 oktober
Korte groepswandeling om 10.30 uur langs duurzame, leuke en

spannende plantsoenen in Boxtel-Oost met bioloog Kees Margry en
toelichting door buurtbewoners. Aanmelden is niet nodig.
Verzamelen bij Kinderboerderij Boxtel, Apollopad 1.
De rondleiding duurt 1,5 uur.

Donderdag 14 oktober
Avond over onze reactie op de ecologische, klimaat- en sociale crisis, met film over de visie van prof. Klaas van Egmond, en discussie met Sietske Smulders-Dane, georganiseerd door PvdA-GroenLinks. 20.00 uur in de Raadszaal van het Gemeentehuis, met corona-check. Aanmelden via pvdagroenlinksboxtel@outlook.com

 

Woensdag 13 oktober Film met inspirerende praktijkvoorbeelden en discussie met onderzoeker Anton Nigten en project-begeleider Marijke Kuipers uit Wageningen, in samenwerking met de ZLTO. In De Rots, 20.00 uur, entree gratis, met coronacheck. Reserveren via ttboxtel@gmail.com

 

Woensdag 13 oktober  Open bos en rondleiding in Tiny Forest ‘Kampini’ aan de Robert Schumanlaan, ’s morgens voor schoolkinderen en van 13.00-15.30 uur voor omwonenden en belangstellenden, in samenwerking met IVN.

 

Woensdag 13 oktober in de Rots een extra Repair Café van 14.00–16.00 uur. Iedereen kan met te repareren spullen en kleding binnen komen, na de corona-check.

 

Dinsdag 12 oktober

Al vele jaren worden er lessen verzorgd op de basisscholen, over natuur, energie en klimaat. Dat is vooral voor de leerlingen van groep 8, die de school volgend jaar gaan verlaten. Deze keer zijn de lessen op de scholen De Beemden, St. Petrus, de Spelelier en de Vorsenpoel. De lessen worden gegeven door Mirjam Bemelmans, Tammo Bieze en Jan Juffermans.

 

Op maandag 11 oktober

geven medewerkers Duurzaamheid van de gemeente op de Markt van 12 –14 uur informatie over geveltuintjes en verwijzen alvast naar de mooie voorbeelden in Kerkstraat, Burgakker en Fellenoord. Kijk op www.boxtel.nl/duurzaam-boxtel/wat-doet-de-gemeente-aan-duurzaamheid

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × twee =