Ga je mee op 6 november naar Amsterdam?

6 november naar Amsterdam kan met Metro 

Er is goed nieuws over de reis naar de grote Klimaatmars op zaterdag 6 november in Amsterdam, die begint op de Dam.

Vanuit Boxtel kun je de trein nemen van 10.22 of 10.52 richting Den Bosch. Dan kom je op tijd in Amsterdam. Het laatste stukje, vanaf station Bijlmer Arena, kan met de bus, wegens werkzaamheden van de NS. Maar de metro rijdt gelukkig wel. Vanaf station Bijlmer Arena kan je dus ook met metro 54 reizen naar Amsterdam Centraal. En je kunt eventueel eerder bij de halte Rokin of Nieuwmarkt uitstappen. Dan ben je al dichter bij de Dam. De start van de Klimaatmars is om 13.00 uur op de Dam. 

Jan Juffermans

Op zaterdag 6 november gaan wereldwijd miljoenen mensen de straat op voor het klimaat, ook in Amsterdam. Dat doen ze nu vooral om de wereldleiders, die aanwezig zijn bij de VN-Klimaattop in Glasgow (COP26), wakker te schudden. 

 

Want er is genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet. Het aantal klimaatrampen neemt zienderogen toe, ver weg maar recent ook in België, Duitsland en Limburg. Wij roepen daarom de wereldleiders op om NU met eerlijke en effectieve klimaatoplossingen te komen.

Per trein uit Boxtel
De toekomst van onze (klein)kinderen staat op het spel. Als we de handen ineen slaan, kunnen we gevaarlijker klimaatverandering nog helpen voorkomen. Dit is het moment. Nu moet het echt gebeuren. Je kunt een eigen spandoek meenemen of een een protestbord. Bedenk een slogan of een mooie tekening. Vanuit Boxtel kun je de trein nemen van 10.22 of 10.52 richting Den Bosch. Dan kom je op tijd in Amsterdam. Het laatste stukje, vanaf station Bijlmer Arena met de bus, wegens werkzaamheden. 

Praktische informatie
De Klimaatmars vindt plaats op zaterdag 6 november in Amsterdam. De start is om 13.00 uur op de Dam, een korte wandeling vanaf het centraal station.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + elf =