Repair Café bij Het GOED – zaterdag 5 november

Weer Repair Café bij Het GOED
zaterdag 5 november van 12 – 15.00 uur

Transitie Boxtel organiseert op zaterdag 5 november weer een Repair Café, in kringloopwinkel Het GOED aan de Industrieweg 6 in Boxtel. Het gaat vooral om minder weggooien door reparatie, maar ook het zelf leren dingen te repareren. Zo gaan spullen langer mee. Dat spaart geld, energie en grondstoffen, en het is dus ook goed voor het klimaat. De reparaties zijn gratis, maar een gift voor de kosten van Transitie Boxtel is welkom.

Op 5 november staan tussen 12.00 en 15.00 uur de vrijwillige reparateurs voor u klaar om kleine meubels, kleding, fietsen, elektrische apparaten te (proberen te) repareren. Ook spullen van leer kunnen nu hersteld worden. Bezoekers aan het Repair Café kunnen dus spullen van thuis meenemen. Alles wat het niet meer doet (behalve klokken), maakt kans op een geslaagde reparatie. Het helpt wel als men de handleiding van een apparaat meebrengt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + 13 =