Repair Café

      Geen reacties op Repair Café

Repair Café – in Het Goed
van 12.00 – 15.00 uur

Transitie Boxtel en Het Goed organiseren weer een Repair Café in de kringloopwinkel van Het Goed aan de Industrieweg 6 in Boxtel. Het draait allemaal om minder weggooien en zelf dingen te leren repareren.

Schaatsen, kleding, fietsverlichting
Er worden kleine meubels gelijmd en fietsverlichting nagekeken. De “drill-doctor” is er weer voor het slijpen van boortjes vanaf 3 mm., voor hout, staal en steen (Widia boren). Noren schaatsen kunnen ook mee.

Bezoekers aan het Repair Café kunnen kleding en kapotte spullen van thuis meenemen. De hobby reparateurs en naaisters staan klaar om gratis bijvoorbeeld kleine meubels, fietsen, lampen, speelgoed en elektrische apparaten te (proberen) repareren.

De naaisters zijn er om ideeën en praktische hulp aan te bieden om kledingstukken een nieuw leven te geven: aanpassen, opleuken, verstellen, van twee stukken één maken, enzovoorts.

Contact: 0411-673826

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + een =