(Ver)andercafé

      Geen reacties op (Ver)andercafé

Het (Ver)andercafé brengt 4 films over de opwarming van de Aarde en de klimaatontwrichting. Maar ook over de vele hoopgevende initiatieven van onderop, en over de kringlooplandbouw.

In De Rots, entree 5 euro, en begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

BEFORE the FLOOD wordt vertoond, over de gevolgen van de klimaatverandering en de schade aan onze natuurlijke leefomgeving, die nu al zichtbaar zijn. Leonardo DiCaprio en Fisher Stevens reisden de wereld rond en werkte samen drie jaar aan dit project. De documentaire schetst een onthutsend beeld van de gevolgen van de klimaat-ontwrichtingen en gaat de dialoog aan met wereldleiders, wetenschappers en activisten.

De film brengt niet alleen de urgentie van het onderwerp prachtig in beeld, maar laat ook zien wat wij als individuen kunnen doen om de catastrofale verstoring van het leven op onze planeet nog een halt toe te roepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − vier =