De lezing van Meino Smit gaat helaas niet door

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is flyerlandbouwtoekomst-1060x757.jpg

Helaas geen positief bericht. Vandaag waren er pas 17 aanmeldingen voor de lezing van Meino Smit op 20 september. Erg weinig. Smit werkt en woont in noord-Drenthe en het zou hem een lange reis en bijna een dag vergen om de lezing te komen geven met overnachting in Boxtel. Bij de aanmeldingen was helaas nog geen lid van de ZLTO (die ook uitgenodigd waren), wel twee wethouders van Boxtel en veel mensen van Transitie Boxtel. Na gezamenlijk overleg, en alles overwegend met Meino Smit, is vandaag besloten de lezing af te gelasten.

Dus sorry dat de lezing niet doorgaat. Als tegemoetkoming kunnen we u wel het goede interview met Meino Smit sturen dat Vrij Nederland (VN) publiceerde. Er hebben in veel kranten en weekbladen artikelen over hem gestaan, maar deze van VN vond Meino het beste om aan u te sturen. Zie de bijlage. Daarmee krijgt u de essentie mee van zijn belangrijke plan. Tevens krijgt u de informatie over zijn boek.

Hartelijke groet, namens Transitie Boxtel,

Jan Juffermans

Klik hier: Artikel Kerstnummer Vrij Nederland 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *